Tentfeest Overloon Dorpsbrunch – Voor Jong en Oud!

Gepubliceerd op 2 oktober 2024 om 19:25

Op zondag 20 oktober is het tijd voor de gezellige Dorpsbrunch tijdens het Tentfeest Overloon! Deze heerlijke brunch, samengesteld door onze eigen lokale ondernemers, is voor jong en oud – iedereen is welkom om aan te schuiven voor een ochtend en middag vol plezier en lekker eten.

Daarbij mag gezellige muziek natuurlijk niet ontbreken, en dus verwelkomen we DUO Uniek om deze dag muzikaal fantastisch te maken!

 

Na de brunch gaan we door met de Dorpsbrunch Bingo, waar je kans maakt op fantastische prijzen!  En natuurlijk sluiten we de dag af met de altijd hilarische jaarlijkse Stoelendans, waar we strijden om de gouden stoel. Wie gaat er dit jaar met de eer vandoor?

 

 Datum: Zondag 20 oktober  

Tijd: Brunch start om 11:00 uur, bingo en stoelendans volgen

 

Koop nu je tickets via de website voor je te laat bent op: https://www.tentfeestoverloon.nl/tickets

Of je nu jong of oud bent, deze dag wil je niet missen! Kom gezellig langs voor een smakelijke brunch, leuke spellen en volop vermaak

 

 Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en de line-up? Volg dan de socialemediakanalen of kijk op www.tentfeestoverloon.nl en www.facebook.com/TentfeestOverloon  of op Instagram www.instagram.com/tentfeestoverloon Tentfeest Overloon. Tot ziens op Tentfeest Overloon 2024!

Lees ook Tentfeest Overloon 2024

De voorbereidingen voor Tentfeest Overloon 2024 zijn in volle gang en het programma staat nu bekend. Van 18 tot en met 20 oktober 2024 vindt het feest in de tent plaats,

meer informatie op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/1960787_tentfeest-overloon-2024