Nieuwe openingstijden IJssalon Clevers

Gepubliceerd op 1 oktober 2024 om 20:19

Het is oktober, de tijd van het jaar waarin de dagen korter worden en de temperaturen dalen. Maar in Overloon blijft er één plek waar je kunt genieten van koel en verkwikkend lekker ijs: IJssalon Clevers in Overloon.

Onze ijssalon is in de maand oktober dagelijks geopend van 10:00-22:00.

In november zijn wij op maandag en dinsdag gesloten, van woensdag t/m zondag zijn wij geopend van 10:00-20:30, op zondag 1 december is de laatste dag dat we geopend zijn.

Tevens hebben wij vanaf vrijdag 4 oktober onze winterkaart met daarop nieuwe specialiteiten die zeker de moeite waard zijn om te komen proberen!

Rond kerst openen wij nog een keer onze deuren voor het afhalen van onze overheerlijke ijstaarten, deze kunnen vanaf november vooraf besteld worden via onze webshop.

 

Dus kom langs bij IJssalon Clevers in Overloon en proef de magie van ijs, ook als de temperaturen dalen. Met de ruime openingstijden kan iedereen op elk moment van de dag terecht voor een portie heerlijk ijs!

 

voor meer informatie of vragen zie website van IJssalon Clevers  www.clevers.nl/locatie/overloon Facebook www.facebook.com/clevers.ijs instagram www.instagram.com/clevers.ijs/