Start bouw Heldersveld

Gepubliceerd op 1 oktober 2024 om 18:41

Op donderdag 26 september kwamen genodigden op de bouwplaats van Heldersveld om de start van de bouw te vieren. Na een succesvolle verkoop van de eerste twee fases gaat de schop in de grond. Foto's: VIND Makelaardij

Het project biedt ruimte voor 103 woningen in alle segmenten. Het project bevat 10 sociale huurwoningen (Wonen Vierlingsbeek), een CPO project waarbij 20 woningen met korting op de grond zijn verkocht, 8 vrije bouwkavels en 65 projectwoningen.

Circa 100 nieuwe bewoners luisterde op de bouwplaats luisterde naar een mooie speech van de projectontwikkelaars (Bouwmij Janssen en JAVO Vastgoed), de aannemer (Bouwmij Janssen) en de wethouder Wonen, Bouke van Vught.

Na de mooie woorden stapte Bouke van Vught in de graafmachine om hiermee namens de gemeente de eerste handeling te verrichten.

Na deze bijeenkomst op de bouwplaats ging het hele gezelschap naar ontmoetingspunt ’t Helder. Op deze mooie locatie naast het bouwterrein kon iedereen kennis maken onder genot van een hapje en een drankje.

 

Website: www.vindmakelaardij.nl

Lees ookFeestelijk moment Heldersveld

Een grote bouwplaats waar hard gewerkt wordt, een herfstzonnetje en een fikse wind... de ingrediënten van de bijeenkomst gisteren op het Heldersveld. In Overloon.De Toekomstige bewoners en andere genodigden woonden de officiële starthandeling bij van het project nieuwbouw 103 woningen Heldersveld te Overloon. 

Lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/2068154_feestelijk-moment-heldersveld

Meer foto's Heldersveld klik hier