Asfalteringswerkzaamheden op de Vierlingsbeekseweg

Gepubliceerd op 23 september 2024 om 17:23

In de gemeente Land van Cuijk staan er binnenkort grootschalige asfalteringswerkzaamheden op de planning voor de Vierlingsbeekseweg in Overloon. Deze belangrijke weg zal in twee losse uitvoerperiodes worden voorzien van een nieuw asfaltdek.

Van 30 september 2024 tot en met 1 oktober 2024 zal de Vierlingsbeekseweg in beide richtingen volledig worden afgesloten voor alle verkeer. Automobilisten en ander verkeer zullen worden omgeleid via alternatieve routes. Weggebruikers dienen rekening te houden met een vertraging van ongeveer 10 tot 30 minuten als gevolg van deze omleidingen.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Land van Cuijk. Op 30 september zal er worden gewerkt van 06:00 tot 19:00 uur, en op 1 oktober van 06:00 tot 18:00 uur. De gemeente en de aannemer zullen er alles aan doen om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken.

 

Hoewel de asfalteringswerkzaamheden een matige hinder zullen veroorzaken, is het noodzakelijk om de Vierlingsbeekseweg op te knappen. Een goed wegdek is essentieel voor de veiligheid en het vlotte verloop van het verkeer in het gebied. Weggebruikers worden daarom verzocht om rekening te houden met de werkzaamheden en de aangegeven omleidingsroutes te volgen.bron: https://melvin.ndw.nu/public

lees ook Asfalt smelt weg op Vierlingsbeekseweg

De Vierlingsbeekseweg in Overloon staat de laatste jaren in de belangstelling vanwege een groeiend probleem: de weg is letterlijk aan het smelten. Doordat de temperaturen oplopen, vooral tijdens de zomermaanden, raakt het asfalt op veel plekken ernstig beschadigd. Meer info klik hier