Mountainbike Toertocht

Gepubliceerd op 23 september 2024 om 16:18

Mountainbike door de Omgeven door de schilderachtige Brabantse natuur nodigt Toerklub Overloon je uit voor een onvergetelijke Huijskes MTB toertocht op zondag 20 oktober 2024. Vertrek tussen 8.00 en 10.00 uur voor een tocht van 35, 45 of 55 kilometer door de prachtige omgeving van Overloon.

De startplaats is bij Cafe Partycentrum Bos aan de Irenestraat 8 in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 08.30 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. in verband met de veiligheid van de deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

De routes zijn uitgezet door ervaren routemakers en voeren je door afwisselende landschappen vol bossen, heidevelden en glooiende heuvels. Of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint, iedereen is van harte welkom. De verschillende afstanden bieden voor elk wat wils.

De TKO heeft niet stilgezeten en de MTB- route is met een aantal mooie stukken uitgebreid in de prachtige bossen van Overloon. Deze nieuw aangelegde stukken worden opgenomen in de MTB-tocht. De vrijwilligers hebben hard gewerkt om de nieuwe stukken van de route er tiptop bij te laten liggen.meer info klik hier

Kom genieten van een fantastische dag vol mountainbike plezier in het mooie Overloon! Tot 20 oktober!

Voor meer informatie op de website van Toerklub Overloon, www.toerklub.nl, en op www.facebook.com/toerkluboverloon.