Vrijwilligersbijeenkomst Schijt aan de Grens

Gepubliceerd op 31 juli 2024 om 20:13

Met het Schijt aan de Grens festival voor de deur, nodigen de organisatoren alle vrijwilligers uit voor een belangrijke bijeenkomst. Het doel is om bij te praten over de stand van zaken en de laatste puntjes op de i te zetten, zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de creaties en decoraties voor het festival worden bekeken. Dit is een belangrijke stap, want deze elementen dragen in grote mate bij aan de unieke sfeer en uitstraling van het festival. Alle vrijwilligers zijn dan ook van harte welkom.

 

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 3 augustus om 10.00 uur in de loods van 't Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon. Iedereen is welkom, ook degenen die nog niet eerder zijn uitgenodigd. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de organisatie en de andere vrijwilligers.

 

Het Schijt aan de Grens festival staat bekend om zijn creatieve en onconventionele aanpak. De vrijwilligers zijn dan ook het hart van dit evenement. Met hun inzet en enthousiasme maken zij het festival tot een unieke ervaring voor bezoekers. Deze bijeenkomst is dan ook een belangrijke stap in de voorbereidingen en een kans om de betrokkenheid en samenwerking te versterken.

 

Hier gaat een bestuurdershart sneller van kloppen!!!!

Wat een opwindend vooruitzicht voor de aankomende evenementen op 24 en 25 augustus! De enorme opkomst van vrijwilligers vanmorgen (zaterdag 3 augustus) bij 't Helder in Overloon laat zien hoeveel enthousiasme en toewijding er leeft voor dit bijzondere project.

De vrijwilligers toonden zich gretig om de laatste loodjes te volbrengen en alles in gereedheid te brengen voor het publiek. Zoveel betrokkenheid en inzet zijn hartverwarmend om te zien. Zonder deze onmisbare hulp zou het organiseren van deze evenementen simpelweg niet mogelijk zijn.

Het team van organisatoren is dan ook uiterst dankbaar voor alle vrijwilligers die hun tijd en energie willen geven om er iets memorabels van te maken. De enorme drive en enthousiasme springen er bovenuit - dit gaat echt een feest worden waar iedereen met volle teugen van kan genieten!

Nu is het kwestie van de laatste loodjes verzwaren en alles in de puntjes regelen, zodat op 24 en 25 augustus alles vlekkeloos kan verlopen. Met zoveel bevlogen vrijwilligers aan boord is het team ervan overtuigd dat het publiek een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. Bravo voor alle inzet, wat een geweldige prestatie!

 

Meedoen?
De diverse werkgroepen zijn inmiddels druk met de voorbereidingen voor het festival. Schijt aan de Grens kan nog wat handjes gebruiken. In de voorbereiding en tijdens het festival in augustus. Wil je deel uitmaken van de gezellige club vrijwilligers? Bijvoorbeeld als fotograaf/videofilmer, in de horeca, aan de kassa of bij het opbouwen en afbreken? Meld je aan via info@schijtaandegrens.nl

 

 Meer informatie over Schijt aan de Grens klik hier 

Meer info is te vinden op www.schijtaandegrens.nl en volg ons op social media, dan ben je altijd op de hoogte!

https://www.facebook.com/Schijt-aan-de-grens

https://www.instagram.com/schijtaandegrens

foto’s Schijt aan de Grens 2022 klik hier