Vrijwilligers gezocht bij Schijt aan de Grens festival

Gepubliceerd op 3 augustus 2024 om 14:55

Kom jij ook meedoen aan het Schijt aan de Grens festival 2024? Dit unieke festival vindt plaats op 24 en 25 augustus in de grensregio tussen Brabant en Limburg en biedt een gevarieerd programma vol kunst, muziek, poëzie, theater en dans.

Het Schijt aan de Grens festival is opgericht vanuit de gedachte dat we elkaar over de provinciegrenzen heen te weinig kennen, vooral op cultureel gebied. De organisatoren besloten daarom in 2015 om 'schijt te hebben aan die grens' en de twee provincies met elkaar te verbinden. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een creatief en onconventioneel evenement waar bezoekers volop kunnen genieten.

 

De vrijwilligers zijn het hart van dit festival. Met hun inzet en enthousiasme maken zij er iedere keer weer een unieke ervaring van. De voorbereidingen voor de vijfde editie zijn in volle gang en de diverse werkgroepen kunnen nog wat extra handjes gebruiken. Wil jij deel uitmaken van deze gezellige club vrijwilligers?

 

Er zijn diverse mogelijkheden om je in te zetten, zoals:

- Fotograaf/videofilmer

- Werkzaam in de horeca

- Kassamedewerker

- Hulp bij op- en afbouw

 

Meld je aan via info@schijtaandegrens.nl en help mee om van het Schijt aan de Grens festival 2024 een onvergetelijk evenement te maken!

 

Meer info is te vinden op www.schijtaandegrens.nl en volg op social media, dan ben je altijd op de hoogte!

https://www.facebook.com/Schijt-aan-de-grens

https://www.instagram.com/schijtaandegrens

foto’s Schijt aan de Grens 2022 klik hier

 

Hier gaat een bestuurdershart sneller van kloppen!!!!

Wat een opwindend vooruitzicht voor de aankomende evenementen op 24 en 25 augustus! De enorme opkomst van vrijwilligers vanmorgen (zaterdag 3 augustus) bij 't Helder in Overloon laat zien hoeveel enthousiasme en toewijding er leeft voor dit bijzondere project.

De vrijwilligers toonden zich gretig om de laatste loodjes te volbrengen en alles in gereedheid te brengen voor het publiek. Zoveel betrokkenheid en inzet zijn hartverwarmend om te zien. Zonder deze onmisbare hulp zou het organiseren van deze evenementen simpelweg niet mogelijk zijn.

Het team van organisatoren is dan ook uiterst dankbaar voor alle vrijwilligers die hun tijd en energie willen geven om er iets memorabels van te maken. De enorme drive en enthousiasme springen er bovenuit - dit gaat echt een feest worden waar iedereen met volle teugen van kan genieten!

Nu is het kwestie van de laatste loodjes verzwaren en alles in de puntjes regelen, zodat op 24 en 25 augustus alles vlekkeloos kan verlopen. Met zoveel bevlogen vrijwilligers aan boord is het team ervan overtuigd dat het publiek een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. Bravo voor alle inzet, wat een geweldige prestatie!