Tentfeest Overloon 2024

Gepubliceerd op 28 juli 2024 om 10:47

De voorbereidingen voor Tentfeest Overloon 2024 zijn in volle gang en het programma staat nu bekend. Van 18 tot en met 20 oktober 2024 vindt het feest in de tent plaats, dus noteer deze data direct in je agenda!

Met een fantastische line-up belooft het weer een schitterende editie te worden. Op vrijdag 18 oktober treden The Euros, DJ Mick Duukie en Peer op. Zaterdag 19 oktober staat in het teken van Team Disco Snolly, DJ Mick en de Heeren van Aemstel Band. Op zondag 20 oktober Duo Uniek de dorpsbrunch en is er bingo en stoelendans.

 

De ticketverkoop start op zaterdag 3 augustus 2024 om 10:00 uur, dus zorg dat je op tijd klaar zit. Tentfeest Overloon 2024 belooft weer leuker en spectaculairder te worden dan ooit! Want we weten allemaal dat Tentfeest Overloon een populair evenement is en de kaartjes snel de deur uit gaan.

 

Dit is niet alleen een feest voor de jeugd, maar voor alle generaties. Iedereen uit Overloon en de omliggende regio die zin heeft in een feestje is van harte welkom. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en de line-up? Volg dan de socialemediakanalen of kijk op www.tentfeestoverloon.nl en www.facebook.com/TentfeestOverloon  of op Instagram www.instagram.com/tentfeestoverloon Tentfeest Overloon. Tot ziens op Tentfeest Overloon 2024!

 

Foto's Tentfeest 2023 klik hier