Ernstig verkeersongeval bij het Oorlogsbegraafplaats auto ramt boom persoon gewond

Gepubliceerd op 21 oktober 2024 om 17:22

Op vrijdag 18 oktober rond 14:00 uur vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de weg van de Engelse begraafplaats (Overloon War Cemetery) in Overloon. Een auto, waarschijnlijk een Audi of Volkswagen Passat met een Pools kenteken, reed met hoge snelheid de weg in en botste aan het eind keihard frontaal tegen een boom. Daarbij raakte een toevallige voorbijganger, een dame, gewond aan haar been.

Een passant die op dat moment in het bos liep, hoorde de harde klap en ging kijken wat er aan de hand was. Hij zag de auto, die zwaar beschadigd was en veel rook onder de motorkap vandaan kwam, wegrijden. In het bos waren ook nog een buitenlands stel, die waarschijnlijk door de auto achtervolgd werden. Zij waren erg geschrokken en gingen snel achter een andere boom staan.

De gewonde dame kon niet zelf meer lopen en is naar huis gebracht. De precieze oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk, maar de politie heeft kennis genomen van het voorval. Zij hebben echter nog geen aangifte ontvangen.

De woordvoerder van de politie heeft tegenover Overloon Nieuws verklaard Wij hebben kennis van dit voorval. Dat Op 18 oktober is deze auto betrokken geweest bij een ongeval waarbij er een persoon gewond is geraakt. Onduidelijk is wie het voertuig heeft bestuurd. Een aangifte is nog niet gedaan. Mocht u iets hebben gezien of gehoord, wordt u opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem te melden via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).