Tussen Kunst en Kitsch maakt comeback in 2025 met opnamen in Oorlogsmuseum Overloon

Gepubliceerd op 18 oktober 2024 om 10:26

In 2025 kunnen liefhebbers van antiek en curiosa opnieuw hun schat laten beoordelen door de experts van Tussen Kunst en Kitsch. De populaire kunstschattenshow maakt een comeback met opnamedagen op diverse locaties in Nederland.

De experts openen opnieuw de jacht op unieke vondsten, elk met een eigen verhaal en soms van onverwachte waarde. Of het nu gaat om een eeuwenoud schilderij, een bijzondere vaas of een ander erfstuk, de kenners weten als geen ander de verhalen en de verborgen waarde van de objecten bloot te leggen.

 

Heb jij thuis die ene verborgen parel of dat pronkstuk waar je altijd al meer over wilde weten? Kom dan langs tijdens de opnamedagen van Tussen Kunst en Kitsch. Wie weet blijkt jouw familieklooi wel een onschatbare schat te zijn! Frits Sissing en het team van experts wachten vol spanning af om jouw vondst te ontdekken en te beoordelen.

 

De eerste opnamedag vindt plaats op maandag 3 februari 2025 in het Oorlogsmuseum Overloon in Overloon. Noteer deze datum alvast in je agenda, want vol is vol! Mis deze kans niet om je eigen kunstschat te laten taxeren door de kenners van Tussen Kunst en Kitsch. Je zolder opruimen loont Een opnamedag is ook nog eens onbetaalbaar leuk.

 

Voor de opnamedagen geldt: maximaal 2 kaarten per persoon en 3 objecten meenemen. Tickets

Toestemming voor gebruik opnames

 

Als je naar een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch komt geef je daarmee toestemming aan AVROTROS om (beeld en geluid) opnamen te maken en die opnamen op allerlei manieren (uitzenden, gebruik op social media etc.) openbaar te maken.

Wij maken een programma voor het grote publiek, dus als je niet in beeld wilt komen, adviseren wij je om op een andere manier de objecten te laten taxeren. dit moet je weten als je naar een van onze opnamedagen wilt gaan

voor meer informatie of vragen op https://www.avrotros.nl/content-evenementen/nieuwe-opnamedagen-2025-zien-we-je-bij-tussen-kunst-en-kitsch~64/