Openluchttheater Overloon verrast met gulle gift van lokaal café

Gepubliceerd op 9 oktober 2024 om 20:15

Het Openluchttheater Overloon werd onlangs aangenaam verrast door een prachtig cadeau van Grand Café Broer & Zus in Overloon. Het café schonk aan het theater een volledige aanhanger vol nieuwe, mooie terrasstoelen en drie buitentafels.

Deze genereuze gift is een enorme hulp voor het Openluchttheater. De nieuwe stoelen en tafels zullen een waardevolle toevoeging zijn aan de faciliteiten van het theater, dat veel wordt gebruikt voor openluchtvoorstellingen, concerten en andere evenementen in de zomer.

 

Openluchttheater Overloon zijn Grand Café Broer & Zus ontzettend dankbaar voor deze fantastische gift,Deze stoelen en tafels zijn precies wat zij nodig hadden om het openluchttheater nog beter in te richten. Het is een mooi gebaar en echt een cadeautje voor Openluchttheater.

 

De gulle bijdrage van het lokale café laat zien hoe nauw de banden zijn tussen het Openluchttheater en de Overloonse gemeenschap. Het is een prachtig voorbeeld van hoe bedrijven en organisaties kunnen samenwerken om lokale culturele voorzieningen te ondersteunen en te verbeteren.

 

Met deze nieuwe terrasstoelen en tafels kan het Openluchttheater Overloon nu nog beter voldoen aan de wensen van bezoekers en artiesten. Het is een mooi cadeau dat zeker zal bijdragen aan het plezier en succes van toekomstige voorstellingen en evenementen in het theater.

 

Over het Openluchttheater Overloon

Openluchttheater Overloon biedt voor bekende en minder bekende artiesten een podium en stimuleert de lokale en regionale cultuur.

Het is een kleinschalig intiem en mooi, midden in de bossen gelegen, natuurtheater met 400 zitplaatsen en ligt in het park bij het Oorlogsmuseum Overloon. Juist dat maakt de akoestiek, de entourage en de gehele beleving bijzonder. Ruik en proef de buitenlucht in het theater met het mooiste plafond van de regio, dat elk kwartier weer anders is. Mocht het zo hard regenen, dat dit mooie plafond te hard gaat lekken, dan wordt uit geweken naar gemeenschapshuis “De Pit” in het centrum van het dorp. Dankzij de vele vrijwilligers is het voor bezoekers en artiesten mogelijk om tijdens en na de voorstelling gebruik te maken van de horeca. Het openluchttheater is, dankzij een bijzondere en natuurlijke akoestiek, ook heel geschikt voor muziekoptredens.

Een theater dat volledig op vrijwilligers draait.

 

Voor meer informatie over evenementen en het theater zelf, kunnen u terecht op de website van het Openluchttheater Overloon: https://openluchttheateroverloon.nl/. Daarnaast zijn de allerlaatste nieuwtjes te vinden op hun Facebookpagina: facebook https://www.facebook.com/openluchttheateroverloon/