weekoverzicht

Gepubliceerd op 15 september 2024 om 16:44

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

 

Nieuwe verlichting laat dorp opnieuw stralen

15 sep 2024 11:07

In ons dorpje hebben we deze week een nieuwe lampenkap geplaatst op een van de oude straatlantaarns. Hoewel het een vrij eenvoudig project was, is deze verbetering een welkome toevoeging aan ons dorp.

Lees meer »

 

Brabantse Humoravond

14 sep 2024 19:25

Met veel trots kondigt Fanfare Vriendenkring de 15e editie van de Brabantse Humoravond aan, een evenement dat inmiddels traditie is in Overloon.

Lees meer »

 

SSS'18 organiseert vrienden- en vriendinnendag op trainingsavond

14 sep 2024 16:08

SSS'18 organiseert op de trainingsavond op woensdag op 2 oktober (t/m JO11) vanaf 18:15 uur een vrienden en vriendinnendag.

Lees meer »

 

Als ik dit verhaal laat op de avond vertel, slaap ik helemaal niet meer

14 sep 2024 08:30

De oorlog in mijn hoofd„Mensen zeggen tegen mij: ‘Als jij over de oorlog praat, lijkt het alsof je de beelden nog zo voor je ziet’. Maar weet je wat het is? Ik zie die beelden ook nog voor me. Alsof het gisteren gebeurde.”

Lees meer »

 

Stapel sale, kledingevenement

13 sep 2024 17:10

Markeert 28 en 29 september in je agenda, want dan vindt de langverwachte Stapel Sale plaats in Sporthal De Raaijhal in Overloon. Dit is je kans om je garderobe helemaal op te frissen met ongekende kortingen.

Lees meer »

 

Feestelijke opening Kinderopvang De Hiept

11 sep 2024

Op zaterdag 21 september houden wij een open dag voor iedereen die het leuk lijkt om even langs te komen. Hopelijk tot dan!

Lees meer »

 

Muziektheatervoorstelling ‘DE WEG’

10 sep 2024 16:36

Op vrijdag 4 oktober vindt in de bijzondere locatie van Ontmoetingpunt ’t Helder in Overloon een al even bijzondere voorstelling plaats.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

10 sep 2024

Het Gemeentenieuws is een belangrijke informatieve bron voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert, en Sint-Anthonis in het Land van Cuijk. Dit gemeentenieuws voorziet de inwoners van deze regio van belangrijke informatie over zaken die spelen in hun gemeente.

Lees meer »

 

Ontdek de magie van Golfbaan

9 sep 2024 08:03

Kom en beleef een onvergetelijke dag op de golfbaan van Overloon op zondag 15 september Van 14.00 tot 19.00 uur openen wij zij deuren voor een spetterend Open dag.

Lees meer »

 

Schrijfwedstrijd de Raadselige Roos van Literair Café Venray

9 sep 2024

De 32ste editie van de Raadselige Roos, de schrijfwedstrijd voor amateur-schrijvers en -dichters uit Nederland en Vlaanderen van Literair Café Venray is van start gegaan. Wij nodigen iedereen, die van schrijven en dichten houdt, uit (weer) deel te nemen.

Lees meer »