Loën wet 't 2024: Lustrum van Overloon's eigen Dorpsspel

Gepubliceerd op 5 september 2024 om 09:51

Foto's Loën wet 't 2024 klik hier

Na vier succesvolle edities van Overloon's favoriete dorpsspel, Loën wet 't, vindt het spannende evenement dit jaar plaats op vrijdag 27 september, met de feestelijke prijsuitreiking op zaterdag 28 september. Noteer deze data in je agenda, want dit wil je niet missen!

Loën wet 't is het dorpsspel waarbij teams van ongeveer 10 personen strijden om de winst in een race tegen de klok. Het spel draait om het beantwoorden van een reeks uitdagende vragen en opdrachten uit de opdrachtenbijbel. Aan het begin van de vrijdagavond worden de teamcaptains bij Partycentrum Bos verwacht voor de officiële aftrap en het ophalen van de Bijbel. Vervolgens kunnen de teams aan de slag op een zelfgekozen locatie in Overloon om samen te werken aan de uitdagingen.

De prijs? Niet alleen de eer, maar ook een bijdrage aan de Overloonse gemeenschap! De winnende teams (plaatsen 1, 2 en 3) ontvangen een geldbedrag dat zij mogen schenken aan een vereniging of stichting uit Overloon. Deze verenigingen en stichtingen zijn vooraf gevraagd om een pitch in te sturen waarin zij hun doelen en behoeften beschrijven. Zo kunnen de teams een weloverwogen keuze maken voor welk doel zij strijden. Om die prijzenpot te vullen, hebben we ook dit jaar weer een oproep gedaan aan de ondernemers van Overloon om hun bijdrage te leveren. Wij willen hen ontzettend bedanken voor hun bijdrage! Dit jaar hebben we maar liefst  €2840 te verdelen!

Doe mee! De inschrijving is geopend en teams kunnen zich aanmelden via de website www.loenwetut.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €35,00 per team. Kun je geen volledig team bij elkaar krijgen? Geen zorgen! Stuur een e-mail naar loenwetut@gmail.com en wij doen ons best om je te helpen een team samen te stellen. Zorg dat je erbij bent en maak deel uit van dit onvergetelijke dorpsspektakel!

De grote finale vindt plaats op zaterdag 28 september 2024 bij Partycentrum Bos, waar de winnende teams en hun gekozen verenigingen in het zonnetje worden gezet. De avond wordt afgesloten met een feest voor alle deelnemers en supporters.

Blijf op de hoogte van alle updates, spannende momenten en de bonusvragen (!) van Loën wet 't via onze socials. Volg ons op Facebook en Instagram!

Schrijf je in, strijd mee, en steun je dorp!

Meer informatie en inschrijven: www.loenwetut.nl

Meer informatie en inschrijven website https://www.loenwetut.nl/  Facebook  https://www.facebook.com/loenwetut