Zomerconcert Venrays Mannenkoor

Gepubliceerd op 5 september 2024 om 09:26

Het mannenkoor zingt een populair à capella programma in wisselende koorsamenstellingen. Zo kan men luisteren naar typisch mannenkoor repertoire én naar populaire nummers van o.a. Queen en Toto.

Bijzonder is dat het Venrays Mannenkoor samenwerking heeft gezocht met het Participatiekoor Land van Cuijk en dit koor zal in het voorprogramma optreden. Een participatiekoor bestaat voor 1/3 deel uit mensen met de diagnose dementie en voor 2/3 deel uit mensen zonder dementie die mantelzangers worden genoemd. Zij ondersteunen de deelnemers met dementie. Samen worden zij begeleid door professionele zangers (solisten), instrumentalisten en een dirigent.

Aanvang: 14:30 uur

Toegangsprijs: € 5,-

 

Over het Venrays Mannenkoor

Het Venrays Mannenkoor staat er om bekend het beste uit zichzelf te willen halen en met een heel gevarieerd repertoire optredens te verzorgen die passen bij het publiek. Hierbij gaat het koor de uitdaging van een moeilijk werk niet uit de weg, al staat het plezier in zingen wel voorop!

 

Over het Openluchttheater Overloon

Het openluchttheater is een kleinschalig intiem en mooi, midden in de bossen gelegen, natuur-theater met 400 zitplaatsen. Het is een uniek openluchttheater, liggend in het park bij het Oorlogsmuseum Overloon, en omringd door vele bomen. Juist dat maakt de akoestiek, de entourage en de gehele beleving bijzonder. Ruik en proef de buitenlucht in het theater met het mooiste plafond van de regio, dat elk kwartier weer anders is. Dankzij de vele vrijwilligers is het voor bezoekers en artiesten mogelijk om tijdens en na de voorstelling gebruik te maken van de horeca. Het openluchttheater is, dankzij een bijzondere en natuurlijke akoestiek, ook heel geschikt voor muziekoptredens. Een theater dat volledig op vrijwilligers draait.

 

Praktische informatie:
Locatie: Openluchttheater Overloon, Museumpark 1 te Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht).
Datum: zondag 8 september
Tijd: 14:30 uur
Ticketprijs: € 5,--

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website of aan de kassa.

Meer informatie op de website www.openluchttheateroverloon.nl Facebook: Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon