Rabo ClubSupport: Investeren in de Gemeenschap

Gepubliceerd op 3 september 2024 om 10:46

Als maatschappelijk betrokken bank ziet Rabobank het belang van het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Met Rabo ClubSupport biedt de bank een unieke mogelijkheid voor verenigingen en stichtingen om financiële steun te krijgen voor hun belangrijke activiteiten.

Het principe is eenvoudig: iedere Rabobank-klant kan stemmen op hun favoriete club of organisatie. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger het bedrag dat Rabobank beschikbaar stelt voor die vereniging. Dit stimuleert niet alleen de betrokkenheid van de leden, maar zorgt er ook voor dat organisaties die het hardst nodig hebben, de meeste steun ontvangen.

 

Van sportverenigingen tot culturele stichtingen, van onderwijsinstellingen tot buurtinitiatieven - Rabo ClubSupport biedt een breed scala aan mogelijkheden voor lokale organisaties om hun doelen te bereiken. Door deze financiële ondersteuning kunnen clubs nieuwe activiteiten ontplooien, materiaal aanschaffen of bestaande voorzieningen verbeteren.

 

Maar Rabo ClubSupport is meer dan alleen geld. De bank stimuleert ook de samenwerking tussen clubs onderling en tussen clubs en de lokale gemeenschap. Door kennis te delen en best practices uit te wisselen, kunnen organisaties van elkaar leren en samen sterker worden.

 

Als bank met roots in de regio ziet Rabobank Rabo ClubSupport als een belangrijk instrument om de leefbaarheid en vitaliteit van dorpen en steden te bevorderen. Door lokale clubs en initiatieven te steunen, investeert de bank in de toekomst van haar gemeenschappen. Vanaf 2 september kun je stemmen op je favoriete club of vereniging

scherm-afbeelding-2024-09-02-om-19-55-05-standard.png

 

Voor Meer informatie op bron:https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Bekijk de clubs in overloon klik hier