Vrijwilligers - het kloppende hart van Overloon

Gepubliceerd op 9 augustus 2024 om 15:06

In de levendige gemeenschap van Overloon spelen vrijwilligers een cruciale rol. Deze betrokken inwoners zijn de drijvende kracht achter veel van de activiteiten en evenementen die het dorp tot leven brengen. Zonder hun toewijding en inzet zou de gemeenschap een stuk minder kleurrijk en dynamisch zijn.

Van de organisatie van dorpsfeesten tot het onderhoud van de groene, vrijwilligers zetten zich op allerlei manieren in voor het welzijn en de leefbaarheid van Overloon. Zij vormen het kloppende hart van de gemeenschap, waar onderlinge verbondenheid en ondersteuning centraal staan.

 

Of het nu gaat om het begeleiden van jeugdactiviteiten, het verlenen van eerste hulp tijdens evenementen de vrijwilligers in Overloon tonen keer op keer hun betrokkenheid en toewijding. Hun werk is onmisbaar voor het behoud van de hechte, inclusieve gemeenschap die Overloon kenmerkt.

 

Door de jarenlange inzet van deze vrijwilligers is Overloon uitgegroeid tot een dorp waar iedereen zich thuis kan voelen. Het is een plek waar buurtgenoten naar elkaar omzien, waar initiatieven worden ontplooid om de leefbaarheid te vergroten en waar jong en oud samen komen. Dankzij de vrijwilligers is Overloon een gemeenschap geworden waar iedereen een steentje kan bijdragen.

Vul een willekeurig e-mailadres in bij het vel E-mailadres * bv   ik@ik.nl

Reactie plaatsen

Reacties

jan
een maand geleden

Mee eens