Asfalteringswerkzaamheden

Gepubliceerd op 9 augustus 2024 om 08:18

De gemeente Land van Cuijk zal twee fasen van asfalteringswerkzaamheden uitvoeren op de Stevensbeekseweg:

Fase 1:
Van 26 augustus 2024 tot 30 augustus 2024 zullen er asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden op de Stevensbeekseweg. Tijdens deze werkzaamheden zal de weg volledig afgesloten zijn in beide richtingen. Om het verkeer vlot te laten verlopen, wordt er een omleidingsroute ingesteld. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Land van Cuijk en hebben als doel de bestaande asfaltlaag te vervangen.

Fase 2:
Vervolgens zullen er van 2 september 2024 tot 20 september 2024 opnieuw asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden op de Stevensbeekseweg. Net als in de eerste fase zal de weg tijdens deze periode volledig worden afgesloten in beide richtingen, en zal er een omleidingsroute worden ingesteld. In deze tweede fase zal niet alleen de asfaltlaag worden vervangen, maar ook volledig worden vernieuwd.

De gemeente Land van Cuijk heeft deze werkzaamheden gepland om de Stevensbeekseweg te verbeteren en te moderniseren. Hoewel de wegafsluitingen en omleidingen enige overlast voor het verkeer zullen veroorzaken, is het uiteindelijke doel om de infrastructuur van de weg te versterken en de verkeersveiligheid te verhogen. De gemeente vraagt voor begrip en medewerking van alle weggebruikers tijdens deze essentiële werkzaamheden.