Kinderliedjesboek met voorstelling komt uit tijdens Schijt aan de grens festival in Overloon

Gepubliceerd op 13 juli 2024 om 19:01

Babette Holtmann, Hans Kunneman en Marijke Smith, alle drie woonachtig te Overloon, hebben voor de derde keer kun creatieve koppen bij elkaar gestoken en een muzikale vertelling gecreëerd genaamd ‘Er is niemand zoals jij’.

(Foto: Anke van Raaij) vlnr: Marijke Smith, Babette Holtmann, Hans Kunneman

Het verhaal zal op 24 augustus officieel verschijnen in boekvorm én in première gaan als voorstelling. Er is niemand zoals jij is een magische vertelling over zelfvertrouwen, je eigen weg vinden en thuis zijn in de natuur. Het verhaal wil jonge kinderen laten voelen dat ze uniek zijn en ze aansporen hun eigen pad te bewandelen, ook als dat soms spannend is.

cover-boek-standard-5smars.jpg

De voorstelling gaat in première op het Schijt aan de Grens festival en zal op zaterdag 24 augustus een aantal keren te zien zijn. Ga je mee op ontdekkingsreis met Fee Babette en Hans? Je ontmoet onderweg allerlei wonderlijke wezens, zoals een kabouter, een behulpzame draak én een heel dappere tor. Je leert ook hoe je met een toverstafje kunt zwaaien. Maar let op! Je kunt het toverstafje alleen gebruiken als je gelóóft dat het er is…

Deze voorstelling duurt iets meer dan een half uur en is vooral geschikt voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Tijdens het festival Schijt aan de Grens is de entree gratis.

 

24 /25 augustus Schijt aan de Grens Meer informatie van Schijt aan de Grens klik hier