weekoverzicht

Gepubliceerd op 27 oktober 2024 om 20:09

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

 

Overloonsche Natuur: Een Schilderachtig Juweel in de Herfst

27 okt 2024 18:57

In het hart van Overloon (Noord-Brabant) waar de tijd schijnt te hebben stilgestaan, ligt Overloon - een oase van natuurschoon dat zelfs de meest verwende wandelaar zal betoveren. De Overloonsche Natuur tooit zich in de prachtigste herfstkleuren en nodigt bezoekers uit om haar serene schoonheid te ervaren.

Lees meer »

 

11 november, dat vier je buiten

27 okt 2024 09:25

Het pleinfeest in Overloon is een voorbeeld van het groeiende fenomeen van buitencarnavalse evenementen die steeds meer bezoekers trekken. Waar het feest ooit begon met 900 bezoekers, is het uitgegroeid tot een evenement dat nu meer dan 3500 mensen weet te trekken.

Lees meer »

 

Griezelige tocht vol hartkloppingen maar iedereen komt veilig thuis

25 okt 2024 22:34

Op vrijdag 25 oktober deden er maar liefst 200 kinderen mee aan de Halloween Overloon Trick or Treat! Het was fantastisch om te zien dat er weer zoveel kinderen mee deden aan deze jaarlijkse activiteit.

Lees meer »

 

Speeltuin Gewoon Buiten viert 6-jarig bestaan

25 okt 2024 16:22

Speeltuin Gewoon Buiten in Overloon viert op vrijdag 25 oktober 2024 haar 6-jarig bestaan. Deze speeltuin, die op op 14 juli 2018 haar deuren opende, is in die zes jaar. uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek voor kinderen en families in de regio.

Lees meer »

 

ZooParc Overloon en Stichting Wildlife zoeken vrijwilligers voor educatieve rol

24 okt 2024 19:26

ZooParc Overloon en Stichting Wildlife zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen bezighouden met natuureducatie. Ze geven bijvoorbeeld rondleidingen, begeleiden kinderfeestjes of zijn gastheer of -vrouw in de diverse themagebieden van het park. Op zaterdag 30 november is er een informatieochtend voor geïnteresseerden. 

Lees meer »

 

Automobilist heeft engeltje op zijn schouder

23 okt 2024 22:17

Woensdagavond rond half acht vond er een ongeval plaats op de weg tussen Vierlingsbeek en Overloon. Een automobilist, die vanaf de snelweg A73 kwam, raakte in botsing met een automobilist die vanuit Vierlingsbeek in de richting van Overloon reed. De automobilist uit Vierlingsbeek verloor hierbij de controle over zijn voertuig.

Lees meer »

 

Durf jij het griezelige Halloween-avontuur aan in de Raaijhal?

23 okt 2024 11:32

Ook dit jaar is er weer Halloween in en rond de Raaijhal.Deze keer beter, groter en spannender….Durf jij het aan?!

Lees meer »

 

Halloween Overloon

22 okt 2024 08:16

Op vrijdag 25 oktober doen Maar liefst 190 kinderen durven het dit jaar aan om mee te doen met Trick or Treat! Fantastisch dat er weer zoveel kinderen mee willen doen.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

22 okt 2024

Het Gemeentenieuws is een belangrijke informatieve bron voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert, en Sint-Anthonis in het Land van Cuijk

Lees meer »

 

Ernstig verkeersongeval bij het Oorlogsbegraafplaats auto ramt boom persoon gewond

21 okt 2024 17:22

Op vrijdag 18 oktober rond 14:00 uur vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de weg van de Engelse begraafplaats (Overloon War Cemetery) in Overloon. Een auto, waarschijnlijk een Audi of Volkswagen Passat met een Pools kenteken, reed met hoge snelheid de weg in en botste aan het eind keihard frontaal tegen een boom. Daarbij raakte een toevallige voorbijganger, een dame, gewond aan haar been.

Lees meer »

 

Cultureel Café Sint Anthonis 31 Oktober

21 okt 2024

Het Cultureel Café georganiseerd door Kunstkring Sint Anthonis is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit is de plek waar álles op het gebied van Kunst en meer Cultuur aangeboden wordt. Hier ontmoeten gasten en geïnteresseerden elkaar. En hier móet je als kunstenaar je verhaal een keer verteld hebben.

Lees meer »