Zes jaar 'Speeltuin Gewoon Buiten': een feest voor iedereen!

Gepubliceerd op 12 oktober 2024 om 09:09

Op 25 oktober vieren we met zijn allen het 6-jarig jubileum van Speeltuin Gewoon Buiten! Dit is een bijzondere mijlpaal voor deze prachtige plek waar kinderen zich vrij kunnen bewegen en ontdekken.

Als team van de speeltuin kijken we enorm uit naar deze feestelijke samenspeeldag. Jules, bedankt voor het ontwerpen van de fantastische flyers - jij weet elke keer weer iets moois te creëren!

 

Kom jij ook met je kinderen of kleinkinderen de verjaardag vieren? We hopen dat jullie allemaal in groten getale aanwezig zullen zijn en dat we samen kunnen genieten van een zonnige dag vol plezier en activiteiten. Voor diegenen die er niet bij kunnen zijn, bestellen we graag een mooie, stralende dag voor jullie.

 

Weet jij misschien iemand die een lezing wil verzorgen over kinderfysiotherapie, kindercoaching of logopedie? We zijn nog op zoek naar enthousiaste gastsprekers die hun kennis en expertise willen delen. Laat het ons weten!

 

Noteer 25 oktober, van 10:00 tot 17:00 uur (dit is in de herfstvakantie) alvast in je agenda - dit wordt hét evenement van het jaar! Dank aan Stichting het Gehandicapte Kind en De Speeltuinbende voor het mogelijk maken van deze feestelijke dag.

 

Samen maken we er een onvergetelijk feest van! Tot dan!

 

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/ of op de website van gewoon Buiten op www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl

 

Meer foto’s van de 'Speeltuin Gewoon Buiten klik hier