Prinses Irene wint, maar bezorgdheid overheerst na zware blessure

Gepubliceerd op 30 september 2024 om 19:51

OVERLOON/NISTELRODE - Prinses Irene won de uitwedstrijd in Overloon tegen SSS ’18 met 3-1. Blije gezichten zou je denken.

Die waren er zeker, maar ook bezorgdheid. Dat laatste gold voor centrale verdediger Tom Berendsen die, na een onschuldig duel, waarschijnlijk een zware knieblessure heeft opgelopen. Op dat moment stonden de mannen van Van Tilburg Mode & Spor al met 0-1 voor via Tim van den Brand. De rust ging uiteindelijk in met een 1-2 stand. Guus Reijnders maakte de 0-2 na 35 minuten. Een ongelukkige verdedigende actie betekende de 1-2, via beste speler van SSS ’18, Nic van Ooi. In de slotfase van de wedstrijd bepaalde de ingevallen Julian van Roosmalen de eindstand op 1-3

Prinses Irene startte zonder de geblesseerde Guus Elbers. Zijn vervanger op het middenveld was de geroutineerde Robbert Rovers, die een prima wedstrijd speelde. Prinses Irene begon goed aan de wedstrijd, Het eerste (kleine) gevaar was echter van SSS ‘18 in de 7e minuut. Een schot van Jeffrey Arends ging naast het doel van Stijn van der Doelen. Daarna was het Prinses Irene dat de controle op de wedstrijd kreeg en een aantal kansen wist te creëren. Lees meer op Bron:https://www.mooibernheze.nl/nieuws/sport/65821/winst-en-verlies-voor-rksv-prinses-irene