Brabantse Humoravond

Gepubliceerd op 14 september 2024 om 19:25

Met veel trots kondigt Fanfare Vriendenkring de 15e editie van de Brabantse Humoravond aan, een evenement dat inmiddels traditie is in Overloon.

Foto dient als voorbeeld en is van Brabantse humor avond 2017

Heb jij al kaartjes voor de Brabantse Humoravond? Als je zin hebt in een ontspannen avond lachen, met een lekker drankje erbij kom dan 5 oktober naar de Pit!

5 geweldige tonpraters én een verrassende muzikale act maken de avond compleet!

We kunnen nog wel een keer de namen opsommen van de buutredners die komen, maar waarom zouden we? De een noemt zich een cabaretduo (uit een Limburgs dorpje hier vlakbij) een ander is juist een heuse tonpraatster, de volgende is een buutreedner en weer een ander absurdist. Maar wat zo ook zijn, ze zijn vooral onevenaarbaar grappig. Ze maken er een sport van om een zaal op zijn kop te zetten en iedereen even alles te laten vergeten en zeg nou zelf: dat is het toch het fijnste wat er is?!

Bron foto tonpraten.nl

 

Op zaterdag 5 oktober zal de zaal weer gevuld zijn met gelach, gezelligheid en de unieke Brabantse en Limburgse humor. Dit jaar belooft het een bijzondere avond te worden, met een gevarieerd programma voor iedereen!

 

De Brabantse Humoravond staat bekend om zijn diversiteit aan tonpraters, en dit jaar hebben we weer  vijf verschillende artiesten op het programma staan. Onder hen zijn enkele echte Brabants kampioenen, zoals Berry Knapen, Erik Mulder, Yveke van Gerven, Tom van Osch en Hans Keeris. Deze getalenteerde komieken zullen ons trakteren op hun beste grappen en sketches, waarbij ze ons meenemen op een hilarische reis door de verschillende dialecten van onze regio.

Naast de tonpraters hebben we ook een muzikale act in petto die de avond nog specialer zal maken. Deze extra verrassing zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is en dat de lachspieren goed aan het werk gezet worden.

Kaartjes voor deze geweldige avond zijn verkrijgbaar via onze website www.fanfarevriendenkring.nl en bij Shop Jacobs in Overloon. We raden aan om snel te reserveren, want de belangstelling is altijd groot! De Brabantse Humoravond is een evenement dat je niet wilt missen, en we kijken ernaar uit om samen met jullie te lachen en te genieten van een onvergetelijke avond.

Locatiede Pit

Adres14 Oktoberplein 2 Overloon

Datum5 oktober 2024

Tijd20.00 uur

Brabantse humoravond € 20,80

 

De kaartverkoop bij Shop Jacobs en via de website www.fanfarevriendenkring.nl.

Klik hier om je kaarten te bestellen