Patty laat Schijt aan de Grens nog een beetje groter groeien

Gepubliceerd op 30 augustus 2024 om 11:07

VRIJWILLIGER VAN DE WEEK OVERLOON | Sinds een jaar of vijf is Patty Hofmans een van de drijvende krachten achter Schijt aan de Grens. Dat is soms best hard werken en ze heeft er zelfs vakantie voor op moeten nemen.

Foto: Vrijwilligersbijeenkomst Schijt aan de Grens

Maar hoewel het af en toe best een tikje professioneler kan, is het toch weer alle tijd en energie waard geweest. Patty, nog hees van de Overloonse kermis: “Het is zo leuk om te doen, en als je dan ziet dat steeds meer mensen Schijt aan de Grens weten te vinden en te waarderen, geeft dat zeer veel voldoening.”

Bestuurslid Wilbert Jeuken vroeg Patty vijf jaar geleden of ze bestuurslid wilde worden bij het bijzondere tweedaagse festival: “Hij wist dat ik voor mijn werk als coach dagbesteding welzijn in Venlo ook activiteiten organiseer, en zodoende werd ik gevraagd als lid van het bestuur en van de organisatie.”

De Overloonse (57 jaar) is er maar druk mee: We overleggen over sponsoring; we willen het allemaal goed in kaart brengen; de samenwerking tussen Venray en Overloon is belangrijk; we moeten alles documenteren; we overleggen hoe we aan vrijwilligers komen; en we moeten natuurlijk een thema bedenken. Lees meer op bron:https://www.kliknieuwsdemaasdriehoek.nl/nieuws/human-interest/226041/-vrijwilliger-van-de-week-patty-laat-schijt-aan-de-grens-nog-

Het festival Schijt aan de Grens. Twee dagen gratis genieten van muziek, theater, dans, poëzie en kunst in Overloon Bekijk de foto's klik hier