Halloween Overloon: Op Zoek Naar Griezelige Vrijwilligers!

Gepubliceerd op 30 augustus 2024 om 08:16

Halloween Overloon is er weer, en we hebben spannende plannen in petto. Daarom zijn zij op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag 25 oktober 2024! deze avond nog griezeliger willen maken.

Lijkt het je leuk om in een 'scare zone' te griezelen of heb je andere ideeën om ons te helpen? Stuur dan snel een mailtje naar halloweenoverloon@gmail.com. Hou ook onze sociale media in de gaten voor informatie over het opgeven voor Trick or Treat.

 

We hopen op een spookachtig leuke en angstaanjagende Halloween-avond, vol griezels en grappen. Meld je snel aan als vrijwilliger en maak er samen met ons een onvergetelijk feest van. Meer informatie vind je op Halloween Overloon www.facebook.com/people/Halloween-Overloon

 

Tot snel!

Team Halloween Overloon

 

Op vrijdag 27 oktober vond het Halloween in Overloon plaats. Het was voor het tweede jaar op rij een groot succes. De Halloween werd georganiseerd door Halloween Overloon. Vanaf 17.00 uur verzamelden ruim 170 kinderen en hun ouders zich bij partycentrum Bos om deel te nemen aan de Halloween Trick or Treat tocht.

Foto’s Halloween 2023 klik hier