weekoverzicht

Gepubliceerd op 25 augustus 2024 om 14:00

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

 

Schijt aan de Grens festival feestelijk geopend

24 aug 2024 18:46

Het Schijt aan de Grens festival werd op zaterdag 24 augustus officieel geopend. Het startschot werd gegeven door wethouders Wim de Schryver (Venray) en Joost Hendriks (Land van Cuijk), Beiden zijn wethouder Cultuur.

Lees meer »

 

Onderzoek naar vuurwerkbeleid in gemeente Land van Cuijk

23 aug 2024 18:09

In opdracht van de gemeente Land van Cuijk voert onderzoeksbureau Ipsos I&O een onderzoek uit naar de jaarwisseling en de behoefte aan vuurwerkbeleid in de gemeente. Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in hoe de inwoners denken over het vieren van de jaarwisseling en het afsteken van vuurwerk.

Lees meer »

 

Voetballen en vrienden maken, daar draait het om bij SSS’18

23 aug 2024 16:24

(VRIJWILLIGER VAN DE WEEK) OVERLOON | Al achttien jaar wordt er een zomervakantie lang uitgekeken naar de Voetbaldagen bij SSS’18 Overloon. 

Lees meer »

 

samen de schouders onder een vitaal landelijk gebied

23 aug 2024

ZLTO Land van Cuijk, Milieuvereniging Land van Cuijk en gemeente Land van Cuijk nodigen je van harte uit voor het symposium Samen de schouders onder een vitaal landelijk gebied.

Lees meer »

 

Inbraken in 3 caravans op Gildeterrein- Politie zoekt getuigen

21 aug 2024 21:47

Op woensdagmiddag 21 augustus heeft er tussen 13.30 en 17.30 uur een inbraak plaatsgevonden in 3 caravans op het Gildeterrein aan de Engelseweg in Overloon.

Lees meer »

 

De Overloonse Heide kleurt weer prachtig paars

20 aug 2024 14:29

Nu de regen van de afgelopen weken heeft gezorgd voor de ideale omstandigheden, staat de Overloonse Heide weer volop in bloei. De paarse kleuren die de heideplanten uitstralen, zijn een waar feest voor het oog.

Lees meer »

 

Fietser gewond naar ziekenhuis na val

20 aug 2024 09:21

OVERLOON / VENRAY | De hulpdiensten moesten maandagavond in actie komen, omdat een fietser was gevallen op Venrayseweg / Overloonseweg, net op de provinciegrens.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

20 aug 2024

Het Gemeentenieuws is een belangrijke informatieve bron voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert, en Sint-Anthonis in het Land van Cuijk. Dit gemeentenieuws voorziet de inwoners van deze regio van belangrijke informatie over zaken die spelen in hun gemeente.

Lees meer »

 

Verenigingen in het Land van Cuijk in nood door gemeentelijk besluit over oud papierinzameling

20 aug 2024

Op 19 september staat een belangrijke beslissing op de agenda van de gemeenteraad in het Land van Cuijk. Het gaat om het voorstel om vanaf 2026 het oud papier niet langer in te zamelen via de bestaande papiercontainers, maar in plaats daarvan over te gaan op inzameling aan huis.

Lees meer »

 

Maasheggenmarkt Geslaagd

20 aug 2024

Op familiecamping De Brembroeken in Vortum werd voor de vierde maal de jaarlijkse Maasheggenmarkt georganiseerd door Erik en Suuz. Dit is een echte natuurmarkt waar producten en activiteiten centraal staan die direct gerelateerd zijn aan de UNESCO Maasheggen.

Lees meer »

 

Literair Café Venray: een nieuw seizoen

20 aug 2024

Op zondag 6 oktober a.s. om 11.00 uur. Start Literair Café Venray met de nieuwe literaire lezingen in het seizoen 2024-2025.

Lees meer »

 

Politie zoekt getuigen ramkraak juwelier Boxmeer

19 aug 2024

In de nacht van zondag 18 op maandag 19 augustus vond er een ramkraak plaats op een juwelier aan de Steenstraat in Boxmeer. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen die meer weten.

Lees meer »