Fietsendieven zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt

Gepubliceerd op 16 augustus 2024 om 14:23

In de nacht van donderdag op vrijdag 16 augustus, rond 01:30 uur, heeft de politie twee personen aangehouden ter hoogte van sportpark SSS '18 aan de Raaijweg in Overloon.De aangehouden verdachten betreffen een 31-jarige man en een 26-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats.

Dit heeft de Woordvoerder van politie tegen over Overloon nieuws verklaart

De politie kreeg een melding binnen over een mogelijke fietsendiefstal op de genoemde locatie. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan en hebben de twee mannen kunnen aanhouden. Uit het eerste onderzoek is gebleken dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan de diefstal van fietsen.

 

De 31-jarige en 26-jarige verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek en verhoor. Ze zullen zich in de toekomst voor de rechter moeten verantwoorden voor hun betrokkenheid bij de fietsendiefstal.

 

De politie roept getuigen of mensen met relevante informatie op zich te melden. Elke tip kan bijdragen aan het onderzoek en het voorkomen van toekomstige fietsdiefstallen in de omgeving. Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)