Frisse lucht trekt over Overloon

Gepubliceerd op 14 augustus 2024 om 19:14

Na dagen van ongekende hitte zocht de verkoeling haar weg naar Overloon. Dinsdagavond 13 augustus trok een koud front over, brachten donkere wolken en verfrissende regenbuien met zich mee.

De plotselinge temperatuurwisseling was een welkome verandering voor de inwoners van Overloon, die de laatste tijd gezweten hadden onder de broeierige zomerse condities. Het frisse windje en de af en toe vallende druppels zorgden voor een aangenaam contrast met de eerdere tropische hitte.

 

Fotograaf Geert Arts wist Prachtige plaatjes vast te leggen met zijn drone van dit weerwisselspel. Op zijn beelden is te zien hoe de duistere luchten boven Overloon samenkomen met de groene omgeving. Regendruppels, terwijl de natuur even opladen na de warmte van de afgelopen dagen.

 

De foto's ademen de sfeer van een verfrissende overgang tussen seizoenen in. De koelte brengt opluchting, maar de natuur laat ook zien hoe mooi deze dynamiek kan zijn. Overloon werd even omhuld door de kracht van de elementen, resulterend in prachtige momentopnames die de verandering vastleggen.

Foto's Geert Arts