weekoverzicht

Gepubliceerd op 4 augustus 2024 om 19:12

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

 

Wordt u de nieuwe verzorgen van de dieren in de dierenweide

4 aug 2024 11:39

De gemeente heeft de dorpsraad van Overloon verzocht op zoek te gaan naar een enthousiaste vrijwilliger voor de dierenweide, gelegen aan de Merseloseweg in Overloon.

Lees meer »

 

Waar gaan wij op vakantie?

4 aug 2024 09:24

Als we kijken naar waar mensen op vakantie gaan, dan is het altijd interessant om te zien hoe ver ze reizen. De Geografische herkomst website van Overloon nieuws biedt hierin een mooi inzicht.

Lees meer »

 

Brand in badkamer snel onder controle

3 aug 2024 20:38

Zaterdagavond rond 18:30 uur ontving de brandweer van Vierlingsbeek om 18:30 uur een melding van een woningbrand aan de Schootshof in Overloon. Toen de brandweer van Vierlingsbeek ter plaatse kwam, was het vuur in de badkamer al gedoofd.

Lees meer »

 

Vrijwilligers gezocht bij Schijt aan de Grens festival

3 aug 2024 14:55

Kom jij ook meedoen aan het Schijt aan de Grens festival 2024? Dit unieke festival vindt plaats op 24 en 25 augustus in de grensregio tussen Brabant en Limburg en biedt een gevarieerd programma vol kunst, muziek, poëzie, theater en dans.

Lees meer »

Juli 2024

 

Vrijwilligersbijeenkomst Schijt aan de Grens

31 jul 2024 20:13

Met het Schijt aan de Grens festival voor de deur, nodigen de organisatoren alle vrijwilligers uit voor een belangrijke bijeenkomst. Het doel is om bij te praten over de stand van zaken en de laatste puntjes op de i te zetten, zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

30 jul 2024

Het Gemeentenieuws uit het Land van Cuijk is een belangrijke bron van informatie voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis. Dit nieuwsplatform biedt een overzicht van ontwikkelingen, evenementen, besluiten en projecten die van invloed zijn op het dagelijks leven in deze regio.

Lees meer »

 

Stichting Overloon War Chronicles presenteert nieuw boek 'Als de lindeboom kon spreken’

29 jul 2024 20:11

Op 14 oktober 2024 is het 80 jaar geleden dat het dorp Overloon bevrijd werd. De hoge prijs die Overloon hiervoor betaalde, blijft onlosmakelijk met het Brabantse dorp verbonden.

Lees meer »

 

Voetbaldagen in Overloon: Vier dagen vol voetbalplezier

29 jul 2024 18:51

De regio Voetbaldagen in Overloon wordt dit jaar alweer voor de achtste keer georganiseerd. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze dagen een daverend succes zijn en dat er meer dan voldoende animo voor is. Ieder jaar hebben we helaas voetballers en voetbalsters op de wachtlijst moeten plaatsen in verband met de grote stroom aanmeldingen,

Lees meer »